Centralizator Curriculum în dezvoltare locală
An școlar 2018 – 2019
Nr.
crt. |
Denumire CDL | Nivel clasă | Prof. propunători |
1. | Activitatea comercială | a IX a economic/comerț | Feichter N, Chiru A, Popa L |
2. | Calcule economice | a IX a economic/comerț | Zafiu D, Istrate C, Istrate F |
3. | Activități de organizare în turism și alimentație | a IX a turism si ap. liceu | Vișinescu S, Lilof A |
4. | Prestarea serviciilor în comerț | a X a economic/comerț | Zemeili E, Chiru A |
5. | Locul de muncă în comerț | a X a economic/comert | Berechet C, Mușat S |
6. | Valorificarea patrimoniului turistic local | a X a turism liceu | Vișinescu S |
7. | Sănătate și securitate în muncă | a XI a economic/comerț
liceu |
Musat S, Berechet C. |
8. | Înființarea și funcționarea agenției de turism | a XI a turism
liceu |
Feichter N, Lilof Anca |
9. | Necesarul de materii prime și echipamente în restaurație | a X a turism si ap. liceu | Ichim L, Mateiașu T |
10. | Organizarea locului de muncă în alimentație | a IX a înv.prof.turism si alimentație | Vișinescu S, Dulgheru M |
11. | Promovarea ofertei turistice locale | a X a înv.prof.turism și alimentație | Chiru Argentina, Lilof Anca |
12. | Stagiu de pregătire practică în laboratorul de cofetărie patiserie | a XI a înv. prof. turism și alimentație – cofetar patiser | Vișinescu S, Dulgheru M |
13. | Stagiu de pregătire practică pentru servirea în restaurație | a XI a înv. prof. turism și alimentație – ospătar | Ichim L, Mateiașu T |
14. | Procesarea alimentelor în unitățile de alimentație publică | a XI a înv. prof. turism și alimentație – bucătar | Feichter N,Musat S |
15. | Producție culinară și de patiserie cofetărie | a XII-a liceu seral turism și alimentație – tehnician în gastronomie | Ichim L, Alexandru M. |