Parteneriat cu organizatia Narada

Unul dintre motivele pentru care există organizația Narada este acela că am realizat că putem da mai departe cunoștințele de leadership și antreprenoriat comunităților din jurul școlilor, astfel încât să le motivăm să-și rezolve singure problemele, atunci când le întâmpină.

🎅Un proiect care explorează tocmai această latură antreprenorială este Târgul de Crăciun.

🏫🎄Parte a campaniei „Salvează o școală”, Târgul de Crăciun se va organiza anul acesta în aceeași zi, pe data de 16 decembrie, în 25 de școli din țară, fiecare dintre ele având o alertă înscrisă pe HartaEdu.

💜Elevii școlii noastre vor realiza tot felul de obiecte pe care le vor vinde la târg, iar banii adunați vor fi folositi pentru cumpararea de mobilier nou, in corpul C. Organizatia Narada va dubla suma stransa !

😍O veste la fel de interesantă este că fiecare școală va fi reprezentată de o personalitate publică, o vedetă care a crescut în orașul sau județul respectiv și care are o legătură specială cu sistemul educațional din zonă. Fiecare ambasador va dona școlii pe care o reprezintă unul sau mai multe obiecte personale, așa că iată un motiv bun pentru care merita sa participati.

❗️Așadar, nu uita! Pe 16 decembrie, vino la targul organizat de Colegiul Economic „Ion Ghica”, Braila in corpul A .