Proiect Internațional eTwinning-HIDDEN IN NATURE

 Apărarea  mediului  înconjurător este un exerciţiu de practică socială, iar noi, prin intermediul Proiectului Internațional eTwinning HIDDEN IN NATURE, am abordat aceste exerciţii în strânsă colaborare cu profesorii și elevii din Turcia, Grecia, Serbia, Iordania și Italia, scopul fiind de conștientizare a gradului de responsabilitate pentru natură atât în rândul elevilor implicați cât și în mediul lor de prieteni, familie etc.

Proiectul eTwinning HIDDEN IN NATURE se află la final. Nenumăratele activități colaborative realizate în perioada decembrie 2020 – mai 2021 au avut la bază diferite tehnici de învățare, întreg procesul educațional fiind susținut de instrumentele web 2.0, de învățarea prin practică, învățarea bazată pe proiecte, observarea călătoriei, participări la webinarii, etc.

La final de proiect vrem să împărtășim gândurile pozitive legate de participarea la acest proiect deosebit de important pentru viitorul omenirii și să continuăm munca noastră de formare a unei conduite ecologice, de identificare și rezolvare a unor probleme de poluare și degradare a mediului.

prof. Lilof Anca si Chiru Argentina Gabi