Testimonial – Gheorghita Andrei, Liceul Paul Dimo Galati

Gheorghita Andrei – elev clasa XII D

Liceul Paul Dimo Galati

Când am auzit prima dată de „”Invata cu noi sa devii antreprenor” am crezut ca este doar un mod de a castiga o subventie, având vechea mentalitate dezvoltată in tineri, cea în care elevii sunt inferiori profesorilor, cea în care vocea elevilor nu contează. Dar imediat ce am privit mai de aproape și m-am implicat, am aflat că prin intermediul acestui proiect, ideile noastre, lipsurile noastre și multe altele sunt ascultate, cadrele didactice de aici fac ca vocea elevilor să conteze, iar acest lucru cred că este cel mai important.

Responsabilitate. Cred că acesta este primul “simț” pe care l-am dezvoltat în cadrul proiectului„Invata cu noi sa devii antreprenor”. Pentru mine această structură este un izvor inepuizabil de calități ce le dezvoltă în persoanele care participă la proiect. Colegiul Tehnic Paul Dimo ne ajută să ne dezvoltăm pe noi înșine, iar prin intermediul proiectului putem creem un ambient mai plăcut în învățământul românesc. Diplomație, dreptate, egalitate, implicare, muncă, sacrificiu, zâmbet, asta aduce în sufletul meu auzul cuvintelor pe care cu siguranță nu le voi uita niciodată.

De atunci pot spune că am evoluat foarte mult, mi-am facut o mulţime de prieteni, am învăţat foate multe lucruri interesante şi lista poate continua. Toate acestea pentru că fac parte din cea mai mare şi importantă structura a educației –