Campania de constientizare a opiniei publice – anunț octombrie

antet posdru

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, “Investeşte în oameni!                         

ASOCIAȚIA EURO BRĂILA SM în parteneriat cu COLEGIUL ECONOMIC ION GHICA, TÂRGOVIȘTE, COLEGIUL COMERCIAL CAROL I, CONSTANȚA, COLEGIUL ECONOMIC VIRGIL MADGEARU, PLOIEȘTI si COLEGIUL ECONOMIC ION GHICA, BRĂILA desfășoară în perioada 11.02.2015 – 10.12.2015 în cadrul proiectului cu titlul „Învață cu noi să devii antreprenor!”, POSDRU/175/2.1/S/149602 activități de consiliere în carieră în vederea facilitării inserției elevilor pe piața muncii și activități inovative și interactive de învăţare de tip “firme de exerciţiu” în vederea îmbunătățirii tranziției de la școală la viața activă.

Proiectul se adresează elevilor învățământului secundar (ISCED 3) din licee tehnologice și teoretice înscriși în anul școlar 2014/2015 în clasa XI/XII din județele: Brăila, Galați, Constanța, Tulcea, Vrancea, Buzău, Ialomița, Dâmbovița, Teleorman, Prahova, Călărași, Argeș și Giurgiu.

   În vederea conștientizării opiniei publice cu privire la „tranziția elevilor de la școală la viața activă”, COLEGIUL ECONOMIC VIRGIL MADGEARU, PLOIEȘTI cu sprijinul ASOCIAȚIEI EURO BRĂILA SM va desfășura la Ploiești în data de 02.10.2015, în sala de conferințe a HOTELULUI CENTRAL, din Bld. Republicii nr.1, începând cu ora 10.00, seminarul cu tema „Competențe practice și aptitudini profesionale care te lansează pe piața muncii”.

Persoană de contact:

Reghinula LIPAN, Expert informare și publicitate

Instituția: ASOCIAȚIA EURO BRĂILA SM

Telefon: 0786410207

E-mail: eurobraila@gmail.ro        

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.