Campania de constientizare a opiniei publice

antet posdruProiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, “Investeşte în oameni!

ASOCIAȚIA EURO BRĂILA SM în parteneriat cu COLEGIUL ECONOMIC ION GHICA, TÂRGOVIȘTE, COLEGIUL COMERCIAL CAROL I, CONSTANȚA, COLEGIUL ECONOMIC VIRGIL MADGEARU, PLOIEȘTI si COLEGIUL ECONOMIC ION GHICA, BRĂILA desfășoară în perioada 11.02.2015 – 10.12.2015 în cadrul proiectului cu titlul „Învață cu noi să devii antreprenor!”, POSDRU/175/2.1/S/149602 activități de consiliere în carieră în vederea facilitării inserției elevilor pe piața muncii și activități inovative și interactive de învăţare de tip “firme de exerciţiu” în vederea îmbunătățirii tranziției de la școală la viața activă.

Proiectul se adresează elevilor învățământului secundar (ISCED 3) din licee tehnologice și teoretice înscriși în anul școlar 2014/2015 în clasa XI/XII din județele: Brăila, Galați, Constanța, Tulcea, Vrancea, Buzău, Ialomița, Dâmbovița, Teleorman, Prahova, Călărași, Argeș și Giurgiu.

Firma de exercițiu este modelul unei întreprinderiîn care activitățile derulate de o firmă reală devin transparente prin procesul de învățare. În această lume de afaceri simulată cu parteneri reali, elevii angajați în cele 130 de firme de exercițiu nou înființate obțin abilități profesionale, flexibilitate necesară pe piața muncii și pot descoperi o afinitate față de un anumit loc de muncă. Acești elevi pot deveni oameni de afaceri prosperi ai zilei de mâine, investitori de marcă și întreprinzători de succes ai economiei de piață.

Persoană de contact:

Reghinula LIPAN, Expert informare și publicitate

Instituția: ASOCIAȚIA EURO BRĂILA SM

Telefon: 0786410207 E-mail: eurobraila@gmail.ro        

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.