IMPRESII ALE ELEVILOR DE LA F.E. GRAND CLASS S.R.L. ÎN URMA TÂRGULULUI FE , BRĂILA – 15.11.2015

Despre târgul FE organizat la Brăila, pot spune că a fost bine organizat, competiția dintre echipe a fost foarte mare, iar cei mai buni au câtigat! Echipa Asociației Euro Brăila a fost alături de noi în cadrul acestui eveniment cât şi pe parcursul pregătirilor pentru târg. A fost o experienţă plăcută din care am avut multe de învăţat și am legat noi prietenii.

LASCU GEORGIANA ALEXANDRA, Administrator FE GRAND CLASS SRL

”Mi-a plăcut foarte mult modul în care a fost organizat Târgul. La început am avut o stare de curiozitate și nerăbdare, abia aşteptam să văd cum va evolua concursul în sine şi cine va fi norocosul câştigător. Toți am muncit mult şi meritam să fim câștigători. Chiar dacă nu am reușit să câștigăm decât o mențiune, pot spune că acest concurs a depășit așteptările mele. Vă mulțumesc pentru oportunitatea de a face parte din Proiectul : „Invaţă cu noi să devii antreprenor!”

IACOMI ANDREEA CAMELIA, Șef department Marketing FE GRAND CLASS SRL

”Pe parcursul acestui proiect am acumulat o experiență benefică pentru dezvoltarea mea personală. Am învăţat să fiu un bun organizator, am învățat să lucrez în echipă, mi-am făcut noi prieteni şi, cel mai important, am ajuns unde ne-am propus prin multă muncă şi perseverenţă.”

UNGUREANU MIHAELA, Șef department Cazare FE GRAND CLASS SRL

„Acest proiect a însemnat cea mai frumoasă experienţă! Am trecut prin multe dificultăţi cu echipa mea, la fel ca şi celelalte echipe, însăla final totul a fost perfect. Cel mai important lucru este că ne-am făcut prieteni noi şi am învăţat multe lucruri pentru a ne înfiinţa o afacere.”

CLAPON ANDREEA CORNELIA, Șef department Alimentație, FE GRAND CLASS SRL

 ”Târgul FE nu a însemnat doar o competiţie. Pentru mine a însemnat o nouă experienţă, emoţie, noi prietenii. În cadrul acestui proiect am învăţat ce înseamnăunitatea, dar şi unicitatea, am constituit o nouă familie.”

GRUZEA AURELIA IONELA, Șef department Contabilitate, FE GRAND CLASS SRL

”Experiența Târgului FE a fost unică și plăcută. Pot spune că aș fi regretat dacă nu participam. Am învăţat multe lucruri şi am reuşit să leg noi prietenii.”

TRIFAN ALINA NICOLETA, Șef department Resurse Umane, FE GRAND CLASS SRL

„Târgul FE a fost ceva uimitor! În urma acestuia am învăţat să îmi folosesc unele abilităţi practice. Pe lângătot ce am învăţat, am cunoscut oameni minunaţi!”

TIMUȘ GEORGIANA, Șef Restaurant, FE GRAND CLASS SRL

„În cadrul acestui proiect am căpătat experiență în ceea ce priveşte munca în echipă, am cunoscut

mai bine persoanele din grupul meu şi, astfel, prin multămuncă, am reuşit împreună să ne reprezentăm firma cu success la Târgul de la Brăila.”

MILEA MĂDĂLINA, Economist Departament Contabilitate, FE GRAND CLASS SRL

„O experienţă de neuitat, emoție și cooperare!”

MILEA RALUCA MĂDĂLINA, Economist Resurse Umane, FE GRAND CLASS SRL