Impresii Targ FE, Braila 15.11.2015 – LICEUL TEORETIC „GEORGE VALSAN” FAUREI

Prin prisma proiectului „Invata sa devii antreprenor” , am avut ocazia sa ajung la Targul de firme de exercitiu. Cu ocazia aceasta, am cunoscut toate firmele concurente cu care am incheiat anumite tranzactii. Totul a fost organizat in cel mai mic detaliu, de la pregatirile cu materiale necesare firmelor pana la asigurarea noastra cu un mic dejun si o masa la pranz. Aceasta experienta ne-a captivat mai mult atentia si ne-a dezvoltat capacitatea de a vedea ce este un concurs adevarat. Premiile au fost pe masura, atat in bani cat si in materiale didactice. Ma bucur ca fac parte dintr-un proiect cu o asa amploare.

NEGRESCU MIHAELA

CLASA A XII A- LICEUL TEORETIC GEORGE VALSAN FAUREI

F.E.DIAMOND SHATTER SRL

Targul de Firme a fost o experienta de neuitat pentru multi dintre noi. Datorita accesteia am avut doar de castigat. Trebuie sa recunosc faptul ca acest targ a fost primul de acest tip la care am participat, deci emotiile au fost pe masura la inceput, nestiind cu exactitate c ear trebui sa facem. Insa dupa cateva minute in care ne-am acomodat am inceput sa nu mai simtim niciun stres sau presiune si am gasit o adevarata placere in activitatile si sarcinile ce le aveam de indeplinit. Totodata, Targul de Firme de Exercitiu a fost un prilej deosebit pentru legarea unor noi prietenii si in acelasi timp de imbunatatire a spiritului de echipa. Organizarea a fost impecabila. Detaliile puse foarte bine la punct au oferit profesorilor si elevilor un cadru ideal pentru desfasurarea activitatilor.

Am participat la acest targ de firme de exercitiu cu o oarecare teama la inceput. Nu am mai luat parte niciodata la un proiect de asemenea dimensiuni. Desigur, inceputul a fost mai greu, luandu-mi ceva timp sa ma obisnuiesc cu tot ceea ce ma inconjura. Dar mai apoi, cand am inceput activitatile si munca propriu-zisa, cu materialele oferite de catre organizarea targului, am inteles care este scopul intregii operatiuni: dezvoltarea noastra individuala, stabilirea unor noi relatii intre elevii scolilor participante si dezvoltarea spiritului antreprenor al tinerilor. Ne-am bucurat de conditiile oferite ce au fost cu mult peste limita asteptarilor. Am luat parte cu placere la aceasta activitate si sper ca in viitor sa am din nou aceasta ocazie.

SOFRONIEI CRISTINA

CLASA A XII A-LICEUL TEORETIC “GEORGE VALSAN”FAUREI

F.E.DIAMOND SHATTER S.R.L.

Am gasit experienta targului foarte folositoare, ajutandu-ne pe noi, elevii, sa ne dezvoltam spiritul antreprenor. Organizarea a fost impecabila iar detaliile au fost puse foarte bine la punct. Datorita faptului ca materialele promovationale precum roll-up-ul, pliantele, cataloagele, etc. au fost oferite de catre organizatori, munca noastra a fost mult usurata si am putut trece direct la treaba, la a lega noi parteneriale cu celelalte firme. Decorul a fost de vis, restaurantul oferindu-ne conditii de neasteptat. Am apreciat faptul ca in incheiere, fiecare elev a fost rasplatit pentru munca depusa, prin cartile si gentile oferite, dar si prin suma considerabila de bani. Ma bucur ca am avut ocazia sa iau parte la acest proiect si sper ca voi avea sansa sa mai particip si la altele de acest gen, acum avand deja o oarecare experienta.

TANASE ALEXANDRU

CLASA A XII A –LICEUL TEORETIC „GEORGE VALSAN”FAUREI

F.E. DIAMOND SHATTER SRL