Impresii Liceul Tehnologic nr 1 Corod – Targul FE, Braila 15.11.2015

antet posdru

Olaru Cătălina, elevă clasa a XII-a , Liceul Tehnologic nr.1 Corod, Galați:

Târgul firmelor de exercițiu de la Brăila va rămâne pentru mine un punct de reper pentru ceea ce înseamnă competiție, bucurie, întâlnire între colegi de la licee din Regiunea Sud-Est a țării. Mulțumesc celor care ne-au oferit această șansă și sunt bucuroasă că nu i-am dezamăgit cu premiul pe care l-am câștigat. Cu siguranță competențele dobândite în timpul derulării proiectului le voi folosi în viitor.

Chitaru Ana-Maria, elevă clasa a XII-a , Liceul Tehnologic nr.1 Corod, Galați:

Din aceasta experiență am avut multe de învățat: am facut schimburi de impresii cu ceilalți elevi și am cooperat între noi. Am invatat să fiu mai competitivă și mai responsabilă în ceea ce fac. Am reușit să capăt mai multă încredere în propriile forțe. Și mai mult, apreciez felul în care s-a jurizat concursul. Chiar dacă am fost din mediul rural, am reușit să obținem premiiul întâî. Dacă iti propui ceva,reusesti!!! Succes tuturor dascălilor și tuturor elevilor de clasa a XII-a pentru că se apropie examenul de bacalaureat!

Glăvan Diana, elevă clasa a XII-a , Liceul Tehnologic nr.1 Corod, Galați:

Sunt foarte bucuroasă că am participat la Târgul firmelor de exercițiu de la Brăila. Foarte frumos organizată competiția, organizatori aproape de noi, foarte mulți colegi din diferite orașe, totul a fost minunat. Nici nu stim cum a trecut o zi atât de deosebită pentru noi. Dincolo de competiție, am socializat, ne-am imprietenit, am aflat despre noi proiecte ale colegilor nostri. Sper să reușesc la facultate și să pot aplica ceea ce am învățat în acest proiect.

 Bogatu Valeriu, elev clasa a XII-a , Liceul Tehnologic nr.1 Corod, Galați:

 Am plâns când am auzit premierea. Așa de tare am fost impresionată. A fost cea mai frumoasă zi din anul școlar în curs. Proiectul ,,Învață cu noi să devii antreprenor!” ne-a învățat mai mult decât și-a propus. Pe langă competențele pe care le-am dobândit, am învățat să fim responsabili, onești, buni colegi, să fim o echipă, să apreciem lucrul bine făcut, să ne pregătim pentru o lume în continuă transformare. Mulțumim Asociației Euro Brăila care a inițiat acest proiect pentru atât de multe licee . A fost o atmosferă extraordinar de prietenoasă la Târgul firmelor de exercițiu desfășurat la Brăila.