Impresii targ FE, Braila 15.11.2015 – coordonator FE Elena Zemeili

Impresii targ FE 15.11.2015

..a fost o experienta unica, ne-a invatat cum sa expunem ofertele firmei si cum sa facem tranzactii cu alte firme .a fost un concurs in care mai multe firme au aratat cu ce se ocupa, si cu siguranta acest targ ale firmelor de exercitiu ne va ajuta in viata.

Olaru Stefan Adrian

Buna ziua ma numesc Alexandra si consider ca experienta căpătată la târgul firmelor de exercitiu este de neuitat ,o experienta unica; emotiile pe care le-am întâmpinat in acel loc au fost deosebite sic red ca unice; am cunoscut oameni importanţi, adolescenţi de varsta mea sau mai mari foarte de treaba.

Gavrila Florina Alexandra

Din punctul meu de vedere targul firmelor de exercitiu a fost o experienta frumoasa unde s-a dezvoltat spiritul de echipa si cel competitiiv.

Anghel Ionela Violeta

Parerea mea despre „Targul National al firmelor de exercitiu 2015 „, este foarte buna, a fost o experienta placuta din care am avut multe de invatat si cu mare drag as repeta aceasta experienta.

Puscasu Maria Denissa

Pentru mine targul firmelor de exercitiu a fost o experienta foarte placuta.In ciuda competitiei stranse am reusit sa fim unii dintre invingatori.

Perianu Madalina Alina

A fost o experienta interesanta. In urma desfasurarii targului firmelor de exercitiu, mi-am dezvoltat limbajul din lumea afacerilor, mi-am ridicat nivelul de a lucra in echipa si am pus in practica continuturile notiunilor economice (achizitii,vanzari). Consider ca practica in firma de exercitiu reprezinta un pas important  in viitoarea  mea cariera.

Cojocaru Cornel

Din punctul meu de vedere,targul cu firmele de exercitiu a fost unul dintre cele mai frumoase proiecte in care am participat , pentru ca invatat sa comunic cu diferite persoane(caractere) ,o experienta necesara pentru viitorul fiecarui individ .

In concluzie a fost un proiect pe care eu l-am abordat foarte serios, deoarece stiu ca pe viitor o sa-mi fie de folos experienta acumulata in aces proiect!

 Piticas George-Lucian, Clasa a 12-a C

Ma numesc Badineanu Florin Ionut reprezint firma de exercitiu FE.INTERTOUR.SRL. Experienta pe care am avut-o a fost una diferita, una frumoasa. Acest proiect ne-a ajutat in dezvoltarea comunicarii, a lucrului in echipa. Experinta pe care am dobandit-o este una de viitor care ne v-a ajuta foarte mult.

Din punctul meu de vedere , a fost foarte frumos , totul sa desfasurat foarte bine si a fost foarte bine organizat.

Anghel Marinel Georgian

Targul firmelor de exercitiu din 15.11.2015 a fost interesant, pentru mine a reprezentat o experienta noua pe care nu o voi uita,si oportunitatea de a lucra cu oamenii, de a-i intelege.

Iordache Mihaita Alexandru

Consider că târgul firmelor de exerciţiu a fost o experienţa placută pentru mine fiindcă am învăţat să lucrez în echipă, să comunic mai mult, să fiu mai receptivă la părerile colegilor, iar acest proiect poate fi un pas important în viitoarea mea carieră. Mulţumesc că mi-aţi dat oportunitatea de a mă implica în acest proiect.

Tudose Catalina Paula

..a fost o experienta foarte frumoasa am învățat cum sa comunicam cu ceilalți manageri de firme, cum sa tranzacționam, am cunoscut persoane noi, a fost foarte interesant.

Dodan Marius

Consider ca Târgul Firmelor de Exercițiu a fost atât o experiență unica și frumoasa

Alecu Adrian Robert

Consider ca targul firmelor de exercitiu a fost o experienta placuta si imi va folosi pe viitor!

Bordea Georgian Valentin

Va salut cu drag si cu respect.  Sunt foarte mandru ca am participat la un asemenea eveniment. Pentru mine Târgul Firmelor de Exercițiu a fost o experienta placuta, deoarece am comunicat cu multe persoane, am realizat ce înseamnă sa devii un antreprenor si am invatat multe lucruri noi. In urma acestui eveniment am ramas cu amintiri si impresii unice.Va multumesc!

Necula Gabriel

Consider ca participarea la targul firmelor de exercetiu este benefica pentru mine deoarece am avut multe de invatat de la oamenii noi si profesionisti. Am numai cuvinte de lauda pentru acest targ al firmelor de exercitiu.

Radu Cosmin

O experienta frumoasa si interesanta pe care as vrea sa o mai repet. Mi-am dezvoltat abilitatile antreprenoriale, am invatat multe lucruri care imi va fi de folos in viitor si poate in viitoarea mea cariera.

Craioveanu Florentina

Pentru mine, targul firmelor de exercitiu a fost o experienta deosebita, pentru ca am cunoscut oameni noi si am invatat lucruri pe care nu le stiam .A fost o competitie stransa unde fiecare firma a luptat . Toti am fost castigatori, chiar daca unii au luat premii iar altii nu , toti am castigat experienta , lucru foarte important pentru noi .

Banica Alexandra

In opinia mea, targul firmelor de exercitiu din 15.11.2015 a fost o experienta foarte placuta de a interactiona cu alti elevi din alte orase prin intermediul tranzactiilor. De asemenea, activitatea desfasurata a dezvoltat si spiritul competitiv al firmelor si implicit al fiecarui membru din fiecare firma, dar a facut si diferenta intre cine a stiut sa isi valorifice cu adevarat calitatile firmei si totodata calitatile membrilor firmei si cine nu.

Dovletiu Claudiu Georgian