Testimonial Alexandra Neagu-FE Buzau

Fiind într-un liceu cu profil economic, atunci când am aflat că acest proiect se va derula şi în cadrul liceului meu am fost plăcut surprinsă. Plăcându-mi foarte mult ceea ce fac, m-am înscris imediat deoarece orele din cadrul firmei de execrciţiu desfășurate la modulele de specialitate mi se păreau insuficiente pentru a-mi dezvolta abilităţile antreprenoriale.

Sunt agent de promovare al F.E. Recycle World S.R.L. Mă ocup de realizarea elementelor de identitate vizuale ale firmei, a materialelor de promovare precum şi de promovarea propriu-zisă a firmei și relațiile cu publicul. Împreună cu colegii mei, ne-am propus să implementăm un proiect de actualitate care să ajute comunităţile în crearea unui mediu curat şi sănătos: colectarea și valorificarea deșeurilor refolosibile.

Într-un final, sper să acumulez toate cunoştinţele și competențele necesare pentru a deveni un bun agent de promovare şi pentru a face performanţă deoarece îmi doresc o carieră în acest domeniu. Sunt sigură că implicarea în acest proiect va fi o experienţă plăcută deoarece profesorii și colaboratorii implicaţi în proiect sunt binevoitori să te îndrume, să te înşeleagă şi, bineînţeles, să te ajute în consolidarea unei cariere de viitor care să te reprezinte.

Neagu Alexandra

Colegiul Economic Buzău

Agent de promovare F.E. Recycle World S.R.L.