Testimonial – Bănică Diana-Maria, Colegiul Economic Buzău

Bănică Diana-Maria, Colegiul Economic Buzău

Asistent manager F.E. “Recycle World” S.R.L.

Atunci când am aflat că acest proiect se va derula şi în cadrul liceului meu am fost foarte bucuroasă, deoarece îmî place foarte mult să mă implic în tot felul de activități educative. Plăcându-mi foarte mult ceea ce fac, m-am înscris imediat deoarece orele din cadrul firmei de execrciţiu din liceu mi se păreau insuficiente pentru a-mi dezvolta abilităţile antreprenoriale.

Sunt asistent manager al F.E. “Recycle World S.R.L.” Mă ocup de verificarea corectitudinii documentelor ce intră și ies din firmă, evidența, urmărirea și raportarea derulării contractelor, înregistrarea, distribuirea și organizarea corespondenței și a documentelor, administrarea bazei de date a clienților, furnizorilor și colaboratorilor. Împreună cu colegii mei, ne-am propus să implementăm un proiect de actualitate care să ajute comunităţile în crearea unui mediu curat şi sănătos.

Într-un final, sper să acumulez toate cunoştinţele necesare pentru a deveni un bun asistent manager şi pentru a face performanţă deoarece îmi doresc o carieră în acest domeniu. Sunt sigură că implicarea în acest proiect va fi o experienţă plăcută deoarece cei implicaţi în proiect sunt binevoitori să te îndrume, să te înțeleagă şi, bineînţeles, să te ajute în consolidarea unei cariere de viitor care să te reprezinte.