Testimonial – Constantin Cosmin George

Când am văzut afișul referitor la proiectul ”Învață cu noi să devii antreprenor” la avizierul școlii, am crezut că e neinteresant dar după mi-am propus să încerc acest proiect. Mi-a atras atenția și împreună cu colegii mei am început să lucrăm la proiect. Am învățat lucruri care nu le știam și nu credeam că o să-mi trebuiască în viitor, am învățat să lucrăm în echipa, care sunt punctele forte ale fiecarui membru al echipei și să ne înțelegem mai bine unii pe alții.

Este foarte interesant când afli lucruri despre ceilalți care nici măcar nu-ți treceau prin cap și, încet încet, am început să prindem încredere unii în ceilalți, să ne împărtășim ideile, să ne dăm sfaturi și să comunicăm mai bine. Am rămas plăcut surprins când am văzut ca toți ne-am dedicat timpul și cunostințele în acest proiect, fiecare participant a învățat câte ceva nou și încă mai avem de învățat, ne-am schimbat părerea despre restul coechipierilor si despre activitățile care ni se păreau inutile.

Mă bucur că am încercat, aceste activitati mi-au schimbat mentalitatea si felul în care văd anumite lucruri pe care le până de curând le consinderam neinteresante.

 

Constantin Cosmin George, elev clasa a XI-a C,

Colegiul Tehnic ”PAUL DIMO” Galați

Administrator FE HAPPY PET SRL