Testimonial – Prunaru Violeta Elena Colegiul Economic Buzau

Prunaru Violeta Elena

Colegiul Economic Buzau

Specialist in studierea pietei in F.E. Hansel si Gretel S.R.L.

CFE prof. Anton Adriana

Spre surprinderea mea, auzisem că şi la noi in şcoală se va derula un proiect care oferă soluţii pentru administrarea propriei afaceri. Am descoperit astfel modul in care se   derulează activităţile intr-o firmă si am descoperit că acest proiect face un fel de trecere de la viaţa virtuală la cea reală.

Mi s-a părut intresant, mai ales datorita numelui care m-a captivat: “Invaţă cu noi să devii antreprenor”. Acest nume intr-un fel sau altul a furnizat incredere.

Aşa am inceput să mă interesez de acest proiect. Am consultat avizierul scolii, apoi am intrebat fiecare professor coordonator in parte pentru o mai buna informare. Am aflat asfel multe informaţii cu privire la activităţile ce se vor derula. Am aflat deasemeni că la un moment dat fiecare firmă de exerciţiu va incheia un acord de parteneriat cu o firma reală şi, am inţeles că voi avea posibilitatea de a mă implica cu adevarat in toate demersurile unui antreprenor.

Deja am acumulat cunoştinţele necesare infiinţării unei firme, care sunt documentele ce constituie Dosarul de candidature şi ne-am ocupat de identitatea firmei. In continuare sper să acumulez toate cunoştinţele necesare pentru a fi un bun antreprenor pe viitor şi sunt convinsă că pe durata acestui proiect voi acumula cunoştinţele necesare, deoarece cei implicaţi sunt gata să te indrume, să te inţeleagă şi, desigur să te consilieze in carieră pentru a face cele mai bune alegeri in viitor şi pentru a identifica acel job care să mă reprezinte.