Testimonial- Toma Roxana Daniela

Am aflat despre existenta retelei de firmele de exercitiu de la disciplina economie aplicata in cadrul orelor din semestrul I al anului scolar 2014-2015, iar atunci cand am aflat ca in unitatea noastra scolara se va desfasura proiectul “Invata cu noi sa devii antreprenor” m-am hotarat sa aplic la anuntul de selectie.

Firma de exerciţiu, pe mine personal, m-a învăţat cum e să lucrezi eficient într-o echipă. Astfel mi-am dezvoltat acest spirit al echipei şi am aflat rolul important al comunicarii. De altfel odată cu acumularea de noi cunoştinte din acest cadru al înfiinţăarii unei firme pot spune că ştiu ce înseamnă să posezi un spirit de întreprinzator. Multumesc domnului profesor ca mi-a propus sa fiu administrator al unei asemenea firme intrucat am invatat foarte multe in domeniul afacerilor, al comunicarii si al relatiilor cu oamenii.

Activitatile desfasurate m-au determinat să fiu mai interesată de activitatea din firme. Au fost suficient de adaptate nivelului nostru de cunoștințe și m-au determinat să îmi pun anumite semne de întrebare asupra viitoarei mele cariere.

Un rol important în coordonarea noastră atât individuală cât şi ca grup l-a avut implicarea, instruirea şi ajutorul necondiţionat pe care domnul profesor ni le-au oferit nouă. Pe această cale vreau să mulţumesc atât coordonatorului F.E. Energy Hardzone S.R.L. cât şi celor ce mi-au oferit posibilitatea de a participa la această acţiune.

Administrator

F.E. Energy Hardzone S.R.L.

Toma Roxana Daniela