Testimonial – Vlad Mihaela Colegiul Economic Buzau

Vlad Mihaela

Colegiul Economic Buzau

Agent de vanzari F.E. APLPHABETA SRL

Pe la sfarsitul semestrului I al anului scolar 2014-2015, profesorii ne spusesera de acest proiect, privind buna pregatire intr-o firma de exercitiu, adica, sa capeti experienta de care ai nevoie pentru a te putea descurca in domeniul preferat de tine.

Cand ni l-au prezentat prima data, nu am fost de acord, dar m-am gandit mai bine si mi-am dat seama ca imi poate fi de folos. Ma bucur ca am parte de aceasta experienta si ca am posibilitatea sa vad cu adevarat cum se desfasoara majoritatea activitatilor intr-o firma reala, noi , exersand pana atunci, doar in cea virtuala.

Firma pe care noi am infiintat-o are „specific“ de tiparire. La inceput, fiind reticenta, nu am fost incantata, dar, pe parcurs, a inceput sa-mi placa acest domeniu, am aflat atatea lucruri pe care, nu le stiam.

Eu sper sa acumulez toate cunostintele necesare de care am nevoie pentru a ma descurca pe viitor in domeniul pe care mi-l doresc. Sunt sigura ca, atunci cand se va termina acest proiect, voi fi mult mai bine pregatita, datorita informatiilor primite in tot acest timp.