Impresii targ FE, Ploiesti 21.11.2015 – COLEGIUL ECONOMIC BUZAU

Ma numesc Mihai Adrian Georgian si fac parte din firma F.E AlphaBeta S.R.L.

Am participat pe data de 21 noiembrie 2015 la Targul firmelor de exercitiu desfasurat in Ploiesti. Dupa parerea mea a fost o experienta foarte interesanta deoarece am putut vedea modul de organizare al celorlalte firme care au participat.

Am acumulat cunostinte despre felul in care putem promova o intreprindere vazand numeroase materiale promotionale si prezentari ale firmelor. De asemenea, am incheiat tranzactii si ne-am imbunatatit competentele legate de completarea documentelor necesare.

Domnii profesori prezenti au fost incantati de faptul ca fiecare membru din firmele prezente lucra alaturi de colegii sai pentru a iesi in evidenta cu firma din care faceau parte.

In concluzie, pentru mine, acest targ a fost o experienta foarte placuta unde am putut sa ne dezvoltam abilitatile si competentele in domeniul economic.

ADRIAN GEORGIAN MIHAI

COLEGIUL ECONOMIC BUZAU

„Învaţă cu noi să devii antreprenor” a fost pentru mine cel mai frumos si mai important proiect la care am participat. Acest proiect mi-a oferit șansa să-mi dezvolt numeroase abilități antreprenoriale deoarece am văzut cum se constituie o firmă de la zero şi câtă muncă presupune, atât din partea elevului cât şi a profesorului, funcționarea unei firme de exercițiu.

În luna noiembrie 2015 ne-a fost lansată provocarea de a participa la târgul firmelor de exercițiu de la Ploiești. Acest târg ne-a oferit ocazia de a concura cu alte firme de exercițiu, atât din școala noastră cât şi din alte judeţe, precum Prahova și Argeș. A fost o competiție strânsă din care toți am avut de câștigat, chiar dacă nu ne-am clasat pe primele patru locuri. Activitățile derulate în cadrul târgului au fost la un nivel înalt, profesional pot spune, ceea ce ne-a oferit o satisfacție în plus. Am susținut echipa ”Recycle World” atât la prezentarea F.E. cât și la derularea unui număr mare de tranzacții. Am amenajat un stand de care am fost mândri și ne-am bucurat de aprecierile pozitive ale vizitatorilor.

Consider că târgul a fost o reușită și a încununat munca noastră din luna mai și până acum.

Vasile Cristina

F.E. „Recycle World“ S.R.L.

Colegiul Economic Buzau

Impresii Targ-Ploiesti, 21.11.2015

Echipa F.E. “New Era” S.R.L.

         Constantin Mihaela           

O experienta frumoasa din care am avut de invatat. Apreciez faptul ca organizatorii acestui proiect au dat premii tuturor participantilor, nu doar celor care au castigat.

Gomoescu George

A fost o experienta frumoasa, am apreciat faptul ca nu s-a pus pret pe concurenta dintre firme ci pe ideea de a invata ceva. In plus, apreciez ideea organizatorilor de a oferi premii tuturor participantilor nu doar celor care au castigat .

David Silviu

Acest târg al firmelor de exercitiu a fost o experientă foarte plăcută si, de asemenea, o ocazie de a ne dezvolta spiritul de negociatori. Eu unul mi-am depasit asteptările reusind cu succes, cred eu, sa prezint firma mea in faţa juriului si a celorlalți participanti. Mi-aş fi dorit ca in criteriile de alegere a castigatorilor să se găsească si aspectul standului, totuși sunt multumit ca organizatorii au premiat pe toată lumea prezentă indiferent de locul obtinut.