Pahontu Ramona Alexandra- testimonial

Pahontu Ramona Alexandra

Colegiul Economic Buzau

Administrator F.E. FUN CATERING S.R.L.

 

Prima data am aflat despre proiectul “ Invata cu noi sa devii antreprenor! “ de la colegii din liceu care pareau foare interesati de activitatea derulata in cadrul acestui proiect. Am citit anuntul si la avizierul scolii si, in cele din urma, am apelat la ajutorul profesoarei Magdalena Ardeleanu pentru indrumare in cadrul acestui proiect.

Detaliile obtinute despre acest proiect mi s-au parut foarte interesante , activitatea prestata parea motivanta ceea ce m-a determinat sa iau in calcul o posibila participare in cadrul proiectului. Avand o oarecare experienta in cadrul firmei de exercitiu m-am inscris la acest proiect dorind sa imi dezvolt si mai mult abilitatile dobandite.

Ne-am ales ca domeniu de activitate alimentatia publica deoarece acest domeniu este foarte solicitat si, datorita cunostintelor dobandite in anii de liceu, puteam presta servicii de calitate cunoscand cerintele clientilor si exigentele acestui domeniu.

Consider ca activitatea desfasurata imi va dezvolta abilitatile necesare pentru a fi un bun administrator de firma pe viitor, ma va motiva sa-mi stabilesc si sa realizez obiectivele propuse si ma va face mult mai responsabila si mai competenta.

Pana acum activitatile desfasurate mi s-au parut foarte interesante , bine organizate si destul de solicitante. Am invatat sa lucrez sub presiunea timpului, sa pun accent pe calitate si mi-am exersat foarte multe abilitati de comunicare si IT.