Testimonial Avram Vlăduţ Alexandru

Avram Vlăduţ Alexandru

Colegiul Economic Buzău

Administrator F.E. Comorile Stupului S.R.L.

CFE prof. Anton Adriana

Nimeni nu se naşte filosof, astfel că pe parcursul vieţii noastre trebuie să încercăm să ne orientăm atât atenţia cât şi timpul spre cele mai productive mijloace de învaţare, pentru a ne forma corect şi a putea convieţuii alături de restul lumii în această societate.

Din punctul meu de vedere proiectul “ Învaţă cu noi să devii antreprenor “ are un potenţial enorm în rândul celor care sunt interesaţi să ofere din atenţie şi timp către un proiect care îi ajută să se formeze pe plan antreprenorial. Acest proiect poate oferi pe viitor posibilitatea de a forma persoane care aparţin grupurilor vulnerabile prin oferirea unor modele de succes in domeniul economiei sociale, sprijinirea infiinţării de noi structuri generatoare de locuri de muncă, precum şi consilierea participanţilor la proiect in vederea dezvoltării carierei profesionale şi a informării acestora cu privire la economia socială şi beneficiile acesteia. Activităţiile specifice sunt gândite să răspundă nevoilor identificate – egalitatea in drepturi, contribuţia la creşterea nivelului de socializare şi a şanselor pe care le au in prezent cei din grupurile vulnerabile pentru a avea acces la piaţa muncii.

Firma de exerciţiu Comorile Stupului S.R.L. a luat naştere din simpla dorinţă de a aduce în viaţa de zi cu zi a oamenilor obişnuiţi un stil de viaţă sănătos, noi stimuli care să îi motiveze pe oameni să abordeze o alimentaţie mai sănătoasă şi să privească produsele de origine apicolă ca fiind darurile pe care natura ni le oferă.

Sunt mai mult decât încrezător în ceea ce priveşte rezultatele acestui proiect, unde exista multă dăruire din partea profesorilor coordonatori, iar noi suntem dornici să învăţăm ce înseamnă să fii cu adevărat un antreprenor.