Testimonial Ciubotariu ANDREEA

Ciubotariu Andreea Ileana

Colegiul Economic Buzau

Administrator F.E. aSIGURare SRL

Spre surprinderea mea, am auzit discutandu-se in luna februarie a acestui an despre un proiect ce te învată cum să-ţi administrezi pe viitor propria firma. Mi-am dat seama mai tarziu, prin modul în care s-au desfasurat activitatile că, se face un fel de trecere de la viaţa virtuala la cea reală.

Mi s-a părut interesant, mai ales datorită denumirii care m-a impresionat: “ Învata cu noi să devii antreprenor! “; Acest nume exprimă încredere. Aşa a început să mă intereseze în amanunt acest proiect, consultând avizierul şi vorbind cu profesorii coordonatori. Aflând la un moment dat de la profesorul coordonator, că fiecare firma de exercitiu va avea nevoie de o firma reală, fiind elementară pentru a ne oferi posibilitatea de a vedea cu adevarat toate demersurile unui antreprenor pentru ceea ce administreaza am încercat să gasesc firma care să ne sprijine.

Iniţial m-am orientat, ca firma reala să aibă ca specific asigurarile, deoarece acest domeniu mă pasionează şi consider că un bun administrator, pentru o afacere de succes şi totodata progresivă, trebuie să se bazeze pe un domeniu de care si el însusi este atras.

Într-un final, eu sper sa acumulez toate cunoştintele necesare pentru a fi un bun antreprenor pe viitor, în mare parte a unei firme de asigurari, şi sunt convinsă că pe durata acestui proiect voi acumula cunoştinţele necesare deoarece, cei implicati sunt binevoitori să ne indrume, să ne înteleaga şi, desigur, să ne consilieze în cariera pentru ati identifica o meserie de viitor care să te reprezinte.