Testimonial – CRACIUN VALENTINA, Liceul Teoretic „George Valsan” Faurei

CRACIUN VALENTINA

Administratorn  SC. PANIFGRAND SRL.

Liceul Teoretic George Valsan – Faurei

,,Învaţă cu noi să devii antreprenor” este, pentru mine, cel mai original proiect la care particip cu atât de multă bunăvoinţă , bucurie şi încredere. Mi-a dezvoltat spiritul antreprenorial prin participarea la activităţile specifice asemanatoare unei firme reale. Incep să ma obisnuiesc cu limbajul de afaceri şi recunosc trecerea mai usoara de la şcoală la viaţa activă.

Când vine vorba de înfiinţarea unei afaceri trebuie sa dai dovadă de multă seriozitate, conştient fiind că este foarte mult de muncă , multe ore petrecute in faţa calculatorului şi multă responsabilitate. Ca administrator al firmei de exerciţiu sunt bucuroasă ca am avut parte de o colaborare excepţională alaturi de colegi şi doamna profesoară îndrumător, care ne-a susţinut necondiţionat . Mă bucur că am reuşit să ajungem până aici , deoarece în primele saptămani , atunci când firma era inactivă, nu aveam speranţe prea mari în dezvoltarea ei .

Acum după foarte multe ore de muncă pot spune ca firma a luat amploare si am reuşit împreună cu colegii şi doamna profesoară îndrumător, cum am mai spus, să facem ca firma noastră să devină cunoscută pe piaţa muncii.

Conştientizez gradul de muncă şi nivelul de dificultate, pe care il presupune această activitate dar sunt sigură, că la sfârsit, rezultatele vor fi mult peste cele aşteptate.

CRACIUN VALENTINA

Administratorn  SC. PANIFGRAND SRL.

Liceul Teoretic George Valsan – Faurei