Testimonial – Dodan Adrian, Colegiul Economic Buzau

Dodan Adrian

Colegiul Economic Buzau

Contabil F.E. ”RECYCLE WORLD” S.R.L.

Când am văzut afișat la avizierul școlii un anunț despre un proiect care te învață cum să iți manageriezi propria firmă, mai exact care face trecerea de la mediul virtual la cel real am zis: „Asta este șansa mea să îmi dezvolt abilitățile!”

Denumirea proiectului mi s-a părut interesantă deoarece părea un nume serios- “Învață cu noi să devii antreprenor!-” și era clar că o să avem sprijinul multor persoane pentru a învăța.

Astfel, am început să mă infomez despre acest proiect întrebând profesorii pentru o înțelegere în detaliu . Atunci am aflat că fiecare firmă de exercițiu are nevoie și de o firmă reală ca partener care să ne ajute să avem o viziune mai clară despre cum se administrează o afacere și pentru a face legătura dintre mediul virtual și cel real. Acest lucru mi-a sporit încrederea în proiect și am decis sa mă inscriu.

La sfârșitul proiectului, sper să acumulez toate cunoștințele necesare pentru a fi un bun contabil. Sunt convins că pe durata acestui proiect voi acumula toate cunostințele si abilitățile necesare deoarece cei implicați sunt binevoitori să ne îndrume, să ne înțeleagă toate “minusurile” și, desigur, să ne consilieze în carieră pentru a ne găsi un job pe viitor care să ne reprezinte.