Testimonial – Georgescu Dana Iuliana, Colegiul Economic Buzău

antet posdruGeorgescu Dana Iuliana, Colegiul Economic Buzău

Cofetar în F.E. Hansel și Gretel S.R.L.

Pe parcursul clasei a XI-a, profesorii de specialitate ne-au informat în legătură cu proiectul “Învață cu noi să devii antreprenor!”. Am fost foarte curioasă să aflu mai multe şi am ales să mă informez în detaliu despre acest proiect, deoarece denumirea mi-a stârnit atenție încă de prima dată.  Am fost prezentă la sesiunea de informare asupra acestui proiect, si am devenit extrem de interesată de acesta, hotărând să mă inscriu. In primele ore, doamna profesoară, coordonatoarea grupei noastre, ne-a explicat pas cu pas cu ce trebuie să ne ocupam si ce avantaje și dezavantaje are acest proiect.

Am inţeles că acest Proiect vizează dezvoltarea aptitudinilor de muncă pentru elevi, în vederea îmbunătăţirii adaptabilităţii acestora la cerinţele primului loc de muncă relevant, este o abordare care asigură condiții pentru probarea și aprofundarea practică a competențelor dobândite de elevi în pregătirea profesională, are rol in formarea abilităților, a capacităților personale și a modurilor de comportament în toate domeniile din structurile întreprinderii, de la referent până la întreprinzător.

In cadrul acestui Proiect, împreuna cu ceilalți colegi din cadrul echipei am ales să ne înființăm o firma care are ca obiect de activitate fabricarea produselor de ciocolată.

Sper să ne descurcăm bine și să îndeplinim cu succes toate cerințele acestui proiect.

Coordonator FE – prof Adriana Anton