Testimonial – Mihai Adrian Georgian, Colegiul Economic Buzau

Mihai Adrian Georgian, Colegiul Economic Buzau

Director Economic F.E. APLPHABETA S.R.L

Cand am aflat de acest proiect am fost foarte entuziasmat, deoarece profesorii ne-au explicat faptul ca activitatea pe care urmeaza sa o desfasuram in firma de exercitiu este asemanatoare cu cea dintr-o firma reala.

Profesorii coordonatori in acest proiect ne-au explicat in detaliu pasii pe care trebuie sa ii urmam pentru o buna desfasurare a activitatii si ne-au informat foarte bine. Am inteles repede ca aceasta experienta imi va fi de folos pe viitor deoarece sunt atras de domeniul economic iar in acest mod imi pot dezvolta abilitatile si pot sa acumulez multe cunostinte.

Am hotarat toti ca obiectul de activitate al firmei sa fie de tiparire si am reusit sa gasim si o firma reala care sa ne sprijine.Domeniul de activitate mi se pare unul destul de interesant si consider ca ne ofera posibilitatea cunoasterii pietei si a unor grupuri tinta.

Fiind director economic consider ca succesul firmei depinde de buna coordonare existenta intre membrii firmei dar si munca depusa trebuie sa fie pe masura.

In final eu sper sa acumulez cat mai multe cunostinte si sa imi dezvolt abilitatile deoarece acesta este si scopul proiectului.Cei implicati sunt intelegatori si bucurosi ca ne indruma si ne consiliaza pentru identificarea meseriei care ne reprezinta pe fiecare.